top of page

HOE LID WORDEN

This is your Features Section. Use this space to introduce specific products or promotions. You can also use your Features Section to emphasise unique and valuable aspects of your products or your organisation.

GRATIS INITIATIELESSEN

Je kan bij interesse steeds 4 gratis initiatie-lessen nemen. In september zijn dit er zelfs 8! Je wordt bij de eerste initiatie-les gevraagd om een initiatieformulier in te vullen opdat de judoka verzekerd is tijdens deze proeflessen. De proeflessen zijn niet-bindend, u bent dus niet verplicht van inschrijven na het proeven. Let wel het aantal proeflessen is beperkt en kan ook maar éénmalig genomen worden.

Kom gerust 10 minuutjes voor aanvang van de training. 

initiatie.jpg

LIDGELD

Het lidgeld voor een gans judojaar bedraagt voor de judoka's van de 1ste en 2de groep 120 euro. Het lidgeld voor een jaar kleuterjudo bedraagt 70 euro. Indien u in september inschrijft dan is uw lidgeld geldig tot september het volgende jaar. Dit geldt eveneens zo wanneer u later in het jaar inschrijft, bv in januari dan is uw lidgeld geldig tot januari het jaar nadien. 

De hernieuwing van het lidgeld wordt tijdig aangegeven opdat zowel u de betaling kan verrichten en wij als club de vergunning tijdig kunnen aanvragen. 

Wat is inbegrepen in de prijs? 

  • Alle trainingen  


  • Verzekering bij Judo Vlaanderen


  • Deelname aan tornooien en ontmoetingen


  • Onze maandelijkse nieuwsbrief


  • Extra activiteiten zoals de Kerstman, diploma's op het clubkampioenschap


  • ...


Tussenkomst Mutualiteit

Bij elke (her)inschrijving voorzien wij een attest waardoor u 15€ kan terug trekken van de mutualiteit. 

IMG20210902183816.jpg

AANKOOP JUDOGI

Wie komt proberen hoeft geen judopak te voorzien. Met een (lange) trainingsbroek en tshirt kan u instappen en proeven van de judosport. Eenmaal u beslist om in te schrijven, wordt u verzocht om een judopak te voorzien. 

Een judopak en gordel kan u bij de club verkrijgen. De prijs per pak verschilt naargelang de maat en grootte van de judoka. Onze trainers geven je graag meer uitleg en info!

IMG20221126140039_edited.jpg

CLUB PULLS

Sinds oktober 2019 hebben we opnieuw clubpulls in de aanbieding. Deze hebben een groene kleur en dragen het logo van de club op de borst. We hebben nog enkele pulls (met en zonder kap) op stock liggen. U kan dus steeds informeren naar deze pulls. Afhankelijk van de vraag zullen wij op regelmatige basis de pulls opnieuw aanbieden en bestellen.

20191212_191411_edited.jpg
Lid worden: Faciliteiten
bottom of page